Design & interieur advies

U wil iets in huis verbouwen of maatwerk ontwerpen? In de meeste gevallen zult u eerst online op zoek gaan om inspiratie op te doen of om te kijken wat een ander al bedacht heeft. U vindt iets...  Maar dan? Wat u heeft gevonden komt niet exact overeen met uw eigen situatie, en u weet niet hoe u dit wel voor elkaar kan krijgen. 

​Misschien heeft u al een eigen idee bedacht maar weet u niet precies hoe het eruit moet zien. Vaak is de eerste stap dan om een expert te vragen.

 

Alleen bij een expert is het antwoord dan vaak "Wat u wil, dat kan niet. Maar... ik kan het wel zo doen" en er volgt dan een oplossing die aansluit bij de kennis en ervaring van deze expert. Dit kan voldoende zijn, maar soms wil je niet die compromis en vraag je je af of het echt niet anders kan?

Neem dan contact met mij op!

Door mijn ervaringen als ontwerper, onderzoeker, beeldend kunstenaar, weet ik dat er tegenwoordig zo veel meer mogelijk is dan wat je zou verwachten. Of het nu gaat om een trap, licht of kleur overal is een oplossing voor te vinden. Door mijn brede ervaring in ontwerpen en uitvoeren van ruimtes en objecten in combinatie met mijn creatieve ervaring als kunstenaar zoek ik naar combinaties die niet iedereen zal vinden. 

 

Door mijn ervaring als docent/coach in concept ontwikkeling en creatieve processen kan ik door vragen te stellen de kern van een vraagstuk analyseren en daarvoor een oplossing creëren. Of dit nu gaat om vormgeving of een technische uitdaging overal is iets voor te vinden in iedere context en voor ieder budget. 

Dus ongeacht hoe duidelijk u al weet wat u wil kan ik helpen uw vraagstuk concreter te maken en/of hiervoor een oplossing vinden. 

 

Of het enkel om een advies gaat of een volledige uitwerking, er is altijd wel een oplossing te vinden. 

“Vraag niet of iets mogelijk is, maar vraag hoe iets mogelijk gemaakt kan worden”

Wat het ook mag zijn, het begint altijd met een gesprek om te kijken wat de vraag precies is en in welke richting de oplossing gezocht kan worden.

Op basis van uw wens maak ik een offerte en een mogelijk tijdspad. 

Een impressie van ontwerpen en concepten: