top of page

Design & project advies

Automatisering heeft zijn weg gevonden in het dagelijks leven, zo ook in huis. De meeste mensen hebben inmiddels wel een app om iets te automatiseren in huis, zoals voor licht, verwarming, beveiliging en/of andere zaken. Maar wanneer er meerdere systemen komen wordt het al snel zichtbaar dat deze niet altijd even goed met elkaar willen samen werken. Nu zijn daar allerlei oplossingen voor maar de eenvoudige oplossingen zijn vaak beperkt en de complete oplossingen zijn vaak zeer complex. Door creativiteit te combineren met techniek kan ik helpen met een individueel systeem voor automatisering in huis. 

 

In het verlengde hiervan is licht in huis ook aan verandering onderhevig. Hoewel licht in huis een vanzelfsprekend onderdeel is geworden, kan het nog lastig zijn de juiste combinatie te vinden met verlichting.  Iedere lamp straalt een andere sfeer uit en tegenwoordig hebben we met LED verlichting ook nog eens de mogelijkheid om uit duizenden kleuren te kiezen. ​Ook hierbij kan ik ondersteuning bieden in de vorm van advies en/of eigen ontwerpen. 

Neem dan contact met mij op!

Door mijn ervaringen als ontwerper, onderzoeker, beeldend kunstenaar, weet ik dat er tegenwoordig zo veel meer mogelijk is dan wat je zou verwachten. Of het nu gaat om een automatisering, licht of een combinatie van beide, overal is een oplossing voor te vinden. Door mijn brede ervaring in vormgeving en technische oplossingen te combineren met mijn creatieve ervaring als kunstenaar zoek (en vind) ik mogelijkheden die niet iedereen zal vinden. 

 

Mijn ervaring als docent/coach in concept ontwikkeling en creatieve processen helpt mij, in dialoog de kern van een vraagstuk analyseren om vervolgens daarvoor een oplossing te vinden. Of dit nu gaat om vormgeving of een technische uitdaging, in de vorm van een advies of volledige uitwerking, er is altijd een mogelijkheid.

 

“Vraag niet of iets mogelijk is, maar vraag hoe iets mogelijk gemaakt kan worden”

Wat het ook mag zijn, het begint altijd met een gesprek om te kijken wat de vraag precies is en in welke richting de oplossing gezocht kan worden.

Op basis van uw wens maak ik een offerte en een mogelijk tijdspad. 

Een impressie van ontwerpen en concepten:

bottom of page