top of page

Jorrit's werkplaats

Maak dat wat jij  voor ogen hebt  ...met hulp van een klus-coach

 

 Heb je een vraagstuk of probleem waar geen pasklare oplossing voor is? Kom dan eens langs. 

Mijn werkplaats is er voor iedereen die iets wil leren, bouwen, repareren of restaureren met de middelen die er zijn.

Mijn missie is om mensen te helpen zelf oplossingen te vinden en realiseren

Fix je vaardigheden onder begeleiding en met instructies op locatie of in mijn werkplaats met een breed scala aan gereedschappen. 

IMG_3320.jpeg

Wie?

Als beeldend kunstenaar en docent, met een passie voor techniek en materialen ben ik altijd bezig en doe ik vrijwel al mijn klussen zelf.

Naast mijn beeldende kunst, ontwerp ik ook alles in mijn eigen huis en meubels, doe ik het onderhoud aan mijn auto, fietsen en motor etc.

Het is voor mij de uitdaging om zonder compromis een oplossing te vinden voor een ontwerp vraagstuk en vervolgens deze daadwerkelijk te realiseren. Daarbij geeft het mij veel voldoening als iets uit kunnen leggen waar iemand echt wat aan heeft. 

 

Of het gaat om 10 minuten of een halve dag? Er is van alles mogelijk en ik kan je helpen met bepalen hoe lang iets zal duren en wat je eventueel waar zou moeten kopen. 

Heb je een vraagstuk op locatie, dan kan ik ook langskomen om je te helpen met creatieve of inventieve ideeën voor een oplossing. 

 

Heb je interesse neem dan contact op of kom gewoon langs! Aan de hand van wat je wil leren en/of doen kan ik bepalen in hoeverre ik je zou kunnen helpen met je beoogde project en hoe je dat dan zou kunnen aanpakken. Aan de hand van dit inzicht kan ik je een beeld geven over hoe tijd ik denk dat je ongeveer nodig hebt en in welke mate je begeleiding nodig hebt.

Mogelijkheden en prijzen

De kosten zijn per uur en hangt af van de mate van begeleiding. Maar omdat iedereen andere voorkennis heeft,  heb ik drie categorieën:

1. intensief - Je wil stap voor stap geholpen worden met je project, hiervoor maak ik dan de alle tijd voor je begeleiding beschikbaar. ---------> €60,- per uur

2. gemiddeld - Je kan het een en ander wel zelfstandig maar hebt ongeveer de helft van de werktijd hulp nodig. --------------------------> €30,- per uur

3. minimaal - Je wil vooral instructie in het gebruik van machines en toepassing wat doorgaans een kwart van de tijd beslaat. --------------> €15,- per uur

Met een groepje komen is ook mogelijk, neem hiervoor contact op. 

Om het overzichtelijk te houden zijn dit all-in prijzen wat betekent: het (op locatie) gebruik van gereedschap incl. eventueel klein montage materiaal zoals schroeven, bouten, moeren etc.

Iets kleins te doen?

Voor de kleine klusjes die in of onder een uur klaar zijn,

is het mogelijk om tijdens reguliere openingstijden langs te komen.

Hiervoor kun je ter plaatse betalen wat het je waard is. 

Openingstijden:

Vrijdag:     8:00 tot 18:00

Zaterdag:  9:00 tot 17:00

Zondag :  10:00 tot 17:00

Maandag t/m donderdag: Enkel op afspraak

Let op: Ik verhuur geen gereedschap

Dit laatste heeft met mijn missie te maken, ik ben er om je te helpen en niet om alleen mijn werkplaats te verhuren.

Ontwerper van ongewone oplossingen!

Door mijn ervaringen als ontwerper, onderzoeker, beeldend kunstenaar, weet ik dat er tegenwoordig zo veel meer mogelijk is. Of het nu gaat om verlichting, meubel of smart-home oplossing, overal is een oplossing voor te vinden. Door mijn brede ervaring in vormgeving en technische oplossingen te combineren met mijn creatieve ervaring als kunstenaar zoek (en vind) ik mogelijkheden die niet iedereen zal vinden

 

Mijn ervaring als docent/coach in concept ontwikkeling en creatieve processen helpt mij, in dialoog de kern van een vraagstuk analyseren om vervolgens daarvoor een oplossing te vinden. Of dit nu gaat om vormgeving of een technische uitdaging, in de vorm van een advies of volledige uitwerking, er is altijd een mogelijkheid.

 

“Vraag niet of iets mogelijk is, maar vraag hoe iets mogelijk gemaakt kan worden”

Wat het ook mag zijn, het begint altijd met een gesprek om de vraag achter de vraag te vinden en daarmee gericht zoeken naar een oplossing.

Op basis van uw wens maak ik een offerte en een mogelijk tijdspad. 

Hieronder een impressie van mijn ontwerpen, functioneel en vormgeving.
Wil je meer zien, klik hier 
IMG_0743.jpeg
IMG_0891.jpeg
Prijzen
Ontwerp
bottom of page